Modni guru

Haaland bez riječi ostavio sve kada su ga vidjeli u čemu je došao na proslavu titule

Eldar Ganibegović

Sinoć je Manchester City proslavio osvajanje titule prvaka Engleske, a neki su dominirali sa stajlingom. Jedan od njih i Erling Haaland.

Nakon što je prije dva dana Nottingham Forest pobijedio Arsenal, jasno je bilo da je Manchester City odbranio titulu i osvojio treću u nizu.

Jedan od najzaslužnijih za to bio je Erling Haaland kao najbolji strijelac kluba i lige, a na proslavi se pojavio "u pidžami".

Proslava je organizovana nakon utakmice protiv Chelseaja, a Haaland je stigao sa svojom djevojkom koja je bila u sličnom izdanju.

Iako je bio u poprilično čudnoj odijevnoj kombinaciji, sve je zasjenila supruga Kevina de Bruynea.

Ona se na proslavi titule pojavila bez grudnjaka, te je njen stajling izazvao mnoštvo komentara, a fotografije govore same za sebe.

Podsjetimo, Manchester City do kraja ima odigrati još dvije utakmice bez ikakvog pritiska u ligi, a ima šansu i za tripletu.

Igrat će finale FA Cupa protiv Manchester Uniteda i finale Lige prvaka protiv Intera našeg Edina Džeke. 

Erlinga Haalanda što se tiče, jasno je da će osvojiti Zlatnu kopačku, a vidjet ćemo može li i do prve titule Lige prvaka. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.