Htjeli uzeti izjavu od njega, pa shvatili da to nije Jack Grealish nego njegov dvojnik

Uspio mnoge zavarati jučer na Etihadu

Htjeli uzeti izjavu od njega, pa shvatili da to nije Jack Grealish nego njegov dvojnik

Endin Čaušević

Manchester City jučer je na Etihadu pobijedio Chelsea sa 1:0 u 37. kolu Premiershipa, a potom su igrači ovog tima proslavili titulu prvaka Engleske. U centru pažnje bio je Jack Grealsih, odnosno čovjek koji neodoljivo podsjeća na igrača Cityja i svojim izgledom uspio je čak da zavara i pojedine voditelje koji su bili na terenu.

Porazom Arsenala protiv Nottingham Foresta igrači Manchester Cityja su već osigurali odbranu titule prvaka Engleske, no pobjedom protiv Chelseaja su to samo potvrdili.

City je uspio da nadoknadi čak osam bodova zaostatka u odnosu na Topnike koji su u potpunosti zakazali u finišu sezone što su Građani znali da iskoriste i uspjeli su da ih prestignu na tabeli i odbrane titulu prvaka.

Junak jučerašnje utakmice protiv Chelseaja bio je Julian Alvarez koji je u 12. minuti postigao jedini pogodak na meču.

Nakon što je utakmica završena gledali smo dodjelu pehara i veliko slavlje na Etihadu igrača i navijača Manchester Cityja.

Međutim, u centru pažnje našao se posebno jedan navijač ovog tima koji neodoljivo podsjeća na Jacka Grealisha.

Oglasi

On je uspio nekako da uđe na teren kako bi proslavio titulu svog tima, a čak ima istu frizuru kao Grealish što je u prvi mah mnoge zavaralo i pomislili su da je zaista riječ o igraču Manchester Cityja.

Uspio je "nasamariti" čak i voditelje Sky Sportsa koji su htjeli od njega uzeti izjavu, ali na njihovu sreću uspjeli su na vrijeme shvatiti da to nije Grealish.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijač Cityja postao je hit na društvenim mrežama jer zaista neodoljivo podsjeća na zvijezdu Cityja, a potrudio se maksimalno da ima i istu frizuru po kojoj je Grealish poznat.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi