De Bruyneova supruga bez grudnjaka stigla na zabavu, njen stajling javnost ostavio bez teksta

Michele u centru pažnje

De Bruyneova supruga bez grudnjaka stigla na zabavu, njen stajling javnost ostavio bez teksta

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja uspjeli su odbraniti titulu prvaka Engleske i jučer im je na Etihadu uručen pehar osvajača Premiershipa. Sinoć je organizovana i zabava za članove ovog kluba, a igrači su stigli u pratnjama svojih supruga. Posebne uzdahe mamila je supruga Kevina de Bruynea zbog svog izazovnog stajlinga.

Građani su uspjeli da odbrane titulu prvaka Engleske iako se prije svega dva mjeseca to činilo kao nemoguća misija.

Arsenal je imao čak osam bodova više od Cityja i na Emiratesu se već razmišljalo o proslavi titule, ali potom šok. Topnici su podbacili u najvažnijem dijelu sezone, te je Manchester City nemilosrdno kaznio njihove loše rezultate.

Izabranici Pepa Guardiole su na kraju uspjeli da dođu do novog trofeja, a do kraja sezone mogu se maksimalno fokusirati na finale Lige prvaka koje ih 10. juna očekuje u Istanbulu protiv Intera.

Nakon što su jučer na Etihadu proslavili trofej prvaka Engleske slavlje se preselilo u jedan restoran u Manchesteru.

Na zabavi su bili članovi kluba, a tu su bile i njihove supruge. U centru pažnje našla se supruga Kevina de Bruynea zbog svog golišavog izdanja.

Oglasi

Michele Lacroix je u restoran stigla sa svojim suprugom, ali umjesto De Bruynea na kraju je ona bila u centru pažnje fotografa koji su se tu nalazili.

Kevin de Bruyne's other-half stunned at the Man City bash

Mnogi su bili iznenađeni izazovnim izdanjem supruge belgijskog igrača i činjenice da se jasno vidjelo da ne nosi grudnjak, a njene fotografije ubrzo su postale glavna tema na društvenim mrežama.

Michele Lacroix stunned in a see-through black dress

Kevin i Michele su zajedno već nekoliko godina, a imaju i troje djece.

The pair were one of a number of Man City couples that attended the nightclub

Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati i igrači Cityja su dobili šansu da se koliko-toliko opuste, a sada će fokus biti na dva preostala finala koja očekuje ovaj klub.

Prvo će 3. juna na Wembleyju igrati finale FA Kupa protiv Manchester Uniteda, a sedam dana kasnije i finale Lige prvaka protiv Intera.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi