Navijačica Manchester Cityja u centru pažnje

Niko nije iskoristio pet sekundi slave kao ova plavuša danas na Wembleyju, svi o njoj pričaju

Endin Čaušević

Manchester City osvojio je danas FA Kup jer je u finalnoj utakmici na Wembleyju sa 2:1 pobijedio gradskog rivala Manchester United. No, tokom slavlja pažnju je ukrala navijačica Cityja, a njen potez koji je pokazala prema kameri je glavna tema na društvenim mrežama.

Na Wembleyju smo danas gledali fantastičnu finalnu utakmicu FA Kupa, a na kraju je trofej pripao igračima Manchester Cityja koji su sa 2:1 uspjeli da pobijede gradskog rivala.

Utakmica na kultnom stadionu nije mogla početi jer smo već nakon 12 sekundi vidjeli gol i to u mreži Manchester Uniteda.

U centru pažnje našao se Ilkay Gundogan koji je uspio fantastično da pogodi za 1:0 i veliko slavlje navijača Cityja.

Ipak, do kraja prvog poluvremena United je poravnao 1:1 golom Brune Fernandesa iz penala, ali to je od ovog tima bilo sve danas. City je početkom drugog dijela došao do 2:1 novim golom Gundogana koji je najzaslužniji što su Građani došli do trofeja FA Kupa.

Nakon utakmice upriličena je dodjela medalja i trofeja pobjedničkoj ekipi, a tokom slavlja u centru pažnje našla se i jedna navijačica Manchester Cityja.

Ova plavuša iskoristila je svoj trenutak slave kada je shvatila da je kamera snima i da će biti u direktnom prenosu.

Odlučila je da se promoviše na interesantan način, a njen potez koji pokazuje da ju zainteresovani kontaktiraju postao je glavna tema društvenih mreža i jasno je da je ona uspjela u onome što je željela.

Uspjela je izazvati reakciju na društvenim mrežama, a mnogi već pokušavaju pronaći njen profil na društvenim mrežama što dovoljno govori o tome da je navijačica Cityja dobro znala šta radi.

Što se tiče Cityja ovaj klub idućeg vikenda ima i meč sezone kada će igrati u Istanbulu veliko finale Lige prvaka protiv Intera. Ovaj meč se igra naredne subote s početkom u 21 sat.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.