Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine potpisao

Zoran Kvržić novi igrač Borca iz Banja Luke! · Zvanično

Esmer Oštraković

Da Borac planira igrati bitnu ulogu naredne sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine pokazuju i pojačanja koja dovode.

Nakon što je zvanično predstavljen Nemanja Mihajlović koji je u Borac stigao iz dobojske Sloge, danas je predstavljeno još jedno pojačanje.

Radi se o bivšem reprezentativcu Bosne i Hercegovine, Zoranu Kvržiću, koji je sada i zvanično novi igrač tima iz Banjaluke.

"Zorane, dobrodošao u naš klub", stoji u objavi Borca.

Najveći dio svoje karijere Kvržić je proveo u hrvatskim klubovima, a osim toga nastupao je i u Italiji, Turskoj, Moldaviji.

Naravno od njega će se očekivati da donese mirnoću u zadnju liniju Borca, ali i da pojača napade Borca svojim ofanzivnim kvalitetima.

Osim što rade na pojačanjima, uprava Borca već je dogovorila i neke stvari za pripremni period.

Na odmoru će fudbaleri Borca biti do 12. juna kada počinju sa pripremama za novu sezonu.

Uvodni dio priprema biti će obavljen u Banjaluci, a nakon toga se sele Zlatibor gdje će provesti dvije sedmice.

Na Zlatiboru će ekipa Borca odigrati nekoliko pripremnih utakmica, a neke utakmice biti će odigrane i van Zlatibora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, 29. juna Borac će odigrati pripremnu utakmicu sa Crvenom zvezdom. Utakmica će biti odigrana na stadionu FK Sloboda u Užicu.

Prije odlaska na Zlatibor biti će odigrana i pripremna utakmica protiv Omarske, a ona je zakazana za 24. jun.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.