Borac ozvaničio novo pojačanje: Nemanja Mihajlović iz Doboja u Banja Luku

Potpisao ugovor

Borac ozvaničio novo pojačanje: Nemanja Mihajlović iz Doboja u Banja Luku · Zvanično

E. Čaušević

Iz FK Borac nedavno su najavili velike stvari za ljeto što se tiče novih pojačanja, a klub iz Banja Luke večeras je predstavio novog igrača. Riječ je Nemanji Mihajloviću koji u Borac stiže nakon sezone Slogi Meridian iz Doboja.

Predsjednik Milan Tegeltija najavio je nedavno da će Borac napraviti velike stvari u ljetnom prelaznom roku. Da će biti dosta "prometno" u banjalučkom klubu pokazao je i dolazak Nemanje Mihajlovića.

Borac je potvrdio da je Nemanja Mihajlović novi igrač ovog kluba, te da je potpisao ugovor s klubom iz Platonove za koju će igrati u novoj sezoni.

Mihajlović u Borac stiže nakon što je proteklu sezonu igrao u Slogi iz Doboja. Nakon što mu je istekao ugovor postao je slobodan igrač, ali je nakon svega nekoliko dana uspio da pronađe novi angažman i potpiše za Borac.

"Nemanja Mihajlović novi je član našeg kluba. Nemanja je potpisao ugovor s FK Borac i upravo kluba želi mu dobrodošlicu te se radujemo njegovom pridruživanju našem klubu. Vjerujemo da će Nemanja biti značajno pojačanje u igračkom sastavu našeg kluba, te da ti ozbiljan doprinos ostvarivanju naših ambicija", navodi se u saopštenju banjalučkog kluba.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CtClRX_MkEE/[/instagram]

Oglasi

Mihajlović je ponikao u dresu Rada, a u dosadašnjoj karijeri pored Sloge još je igrao za Teleoptik, Partizan, Herenveen, Arka Gdynia, Bolusport, Balikesirposr i Spartak.

U prošloj sezoni u dresu Sloge odigrao je 14 mečeva u Premijer ligi i upisao je tri asistencije. Inače ovaj 27-godišnjak igra na lijevom krilu, a može pokriti i ostale pozicije u napadu.

Nemanja Mihajlović
Nemanja Mihajlović FK Borac FK Borac Pozicija: MF

Statistika

7 nastupa
4 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
2 asistencija
0 golova
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, na kraju saopštenja iz Borca su poručili da će u utorak ovaj klub ozvaničiti još jedan transfer.

Podsjećamo, prije nekoliko dana ugovor s Borcem produžio je i kapiten Aleksandar Subić koji će i u nastavku karijere nositi dres banjalučkog kluba.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi