Uprava Borca ne miruje: Završen novi jako važan potpis

Uskoro će sve biti zvanično

Uprava Borca ne miruje: Završen novi jako važan potpis

E. Oštraković

Uprav Borca iz Banjaluke polako, ali sigurno pravi ekipu za narednu sezonu, a očekuju se dolasci nekoliko jako dobrih pojačanja.

Naravno sigurno je i to da će neki igrači napustiti tim iz Banjaluke, a trenutno je to uradio samo Benjamin Tatar.

Uprava Borca je produžila ugovor sa kapitenom Aleksandrom Subićem koji je danas potpisao novi dvogodišnji ugovor, a uskoro će sve biti ozvaničeno.

U protekloj sezoni Subić je bio kapiten Borca, te je igrao jako dobro i nagrađen je novim ugovorom u trajanju od dvije godine.

Najavili su iz Borca da će se u ovom prijelaznom roku mnogo pojačati, te da će biti dosta opasniji u narednoj sezoni.

Spremna je i prva transfer "bomba" koje je najavio Tegeltija. Radi se o nekadašnjem mladom reprezentativcu Švicarske, Joau Oliveiri.

Ovaj krilni napadač koji ima 27 godina rodom je iz Niona, a navodno je ostalo još samo da potpiše ugovor sa Borcem, jer sve praktično dogovoreno.

On će u Borac doći kao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor sa Leixoes u kojem je igrao, a koji je član druge portugalske lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekipu Borca je do sada zvanično napustio Benjamin Tatar, a očekuje se da će biti još odlazaka, ali i dolazaka.

Najbliže dresu Borca su Zoran Kvržić koji je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, te Nemanja Mihajlović koji je proteklu sezonu nastupao u Slogi Meridian iz Doboja.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1680563303
Vrhunski igrac koji je samo cekao poziv Borca...Tegeltija je stari znalac,citav zivot proveden u fudbalu daje mu za pravo da zna da pogodi u izboru igraca...Cirkus...Jeli to njegov privatni klub ili sta?Sta ga exponirate vise?Neko ga ppstavio pare da pere,covjek ne zna sta je ofsajd...
2 0
mido1921
Jel Gigović produžio ugovor?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi