Ostat će u Real Madridu

Pregovori završeni, preostalo je još da Dani Ceballos stavi paraf na ugovor

E. Ganibegović

Jedan od igrača kojima je ovog mjeseca isticao ugovor s Real Madridom je i Dani Ceballos. Za razliku od nekih drugih igrača, on neće napustiti tim i uskoro će potpisati novi ugovor.

Daniju Ceballosu ističe ugovor s Real Madridom, no situacija u vezi njega je manje-više poznata.

Ovaj fudbaler povezivao se s odlaskom u Real Betis ovog ljeta, no od toga neće biti ništa i ostat će na Santiago Bernabeuu.

Njegov bivši klub bio je zainteresovan da ga dovede, no zvaničnu mu ponudu nije dao zbog loše finansijske situacije u klubu.

Kako prenose mediji u Španiji, konkretno "AS", Ceballos će tako u narednim danima potpisati novi ugovor.

Radi se o ugovoru na tri godine, te ćemo ga i dalje gledati u dresu Real Madrida.

Ove je sezone Dani Ceballos nastupio na 46 utakmica za Real Madrid u svim takmičenjima, te postigao gol i upisao jednu asistenciju.

Podsjetimo, u Real je sitgao 2017. godine iz Betisa, a bio je i posuđivan Arsenalu. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za reprezentaciju Španije nastupio je 13 puta, te postigao  jedan pogodak. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.