Badosa zavela grčkog tenisera

Tsitsipas se više ne odvaja od teniske ljepotice

Edmir Škorić

Ovog vikenda finalima se završava Roland Garros. Iga Switek i Karolina Muchova u ženskoj, te Novak Đoković i Casper Ruud u muškoj konkurenciji borit će se za naslov kraljeva pariške šljake.

Svoj nastup nešto ranije završio je Stefanos Tsitsipas, a njegova nova djevojka Paula Badosa nije igrala zbog povrede. Grk i Španjolka sada imaju dovoljno vremena za odmor, a čini se i jedno za drugo, jer postalo je gotovo izvjesno da su uplovili u ljubavnu zajednicu.

Nema dana da se ne mogu vidjeti zajedno, a sve je počelo kada su oboje na svojim Spotify profilima objavili fotografije na kojima su skupa.

Odatle su proizašle dvije teorije: mogućnost povezanosti između njih ili pokretanje reklamne kampanje za ovu mrežu.

Paula je prošle sedmice gledala Stefanosov meč protiv Ofnera, što je naravno samo dodatno podgrijalo glasine o njihovoj vezi. U njemu je Paula pokušala proći nezapaženo na tribinama, ali je prepoznata. Osim toga, drugi navijači sugerišu da je Grk počeo slaviti mnoge poene na isti način kao Badosa.

Suočeni s toliko glasina, dvoje igrača, vrlo aktivna na društvenim mrežama, odlučila su iskoristiti njihovu privlačnost, ali jasno je da su u međuvremenu počeli da se zabavljaju.

Otkako je Grk eliminisan u Parizu od Carlosa Alcaraza, oboje su zajedno na odmoru u Dubaiju, gdje ne prestaju pokazivati ljubav.

Mnogi smatraju da su njih dvoje idealan par, a vrijeme će pokazati da li su zaista stvoreni jedno za drugo. Sudeći po objavama na društvenim mrežama - ljubav bi mogla biti vječna.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti