Transfer sve bliže?

Viveros poletio, navijači Sarajeva se nadaju da ide ka Butmiru!

Esmer Oštraković

Sasvim je jasno da će Deportivo Cali izgubiti jednog od najboljih fudbalera u ekipi, a radi se o Kevinu Viverosu.

Prema informacijama koje u posljednjih nekoliko dana kruže u medijima Viveros bi ubrzo trebao potpisati za FK Sarajevo i tako postati veliko pojačanje ovog kluba.

Mediji iz Kolumbije danas su se oprostili od Viverosa, te su i sami prenijeli da će ovaj fudbaler u narednoj sezoni nositi dres FK Sarajevo.

Sve je potvrdio novinar iz Kolumbije, Carlos Arturo Arango.

"On odlazi. Napadač Kevin Viveros sve je dogovorio sa FK Sarajevo. Ubrzo će otputovati i završiti posao sa svojim novim timom. Cali će dobiti novac za svoj transfer", napisao je Arango.

A Viveros je očito krenuo put Bosne i Hercegovine. To najbolje pokazuje njegov story na Instagramu.

Naravno niko sa sigurnošću ne može reći da putuje baš u Bosnu i Hercegovinu, ali obzirom da su pripreme FK Sarajevo krenule, te da se Viveros ozbiljno povezuje sa njima, čini se da je to to.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jedno je sigurno, a to je da se navijači Sarajeva itekako nadaju da je Viveros krenuo put Butmira.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.