FK Sarajevo dogovorio tri veoma jake pripremne utakmice

Kao glavni dio priprema

FK Sarajevo dogovorio tri veoma jake pripremne utakmice

Esmer Oštraković

Fudbaleri Sarajeva glavni dio priprema za novu sezonu, ali iskušenja u evropskim takmičenjima odradit će u Moravskim Toplicama.

Uprava tima sa Koševa dogovorila je i tri jake provjere u Sloveniji, a radi se o utakmicama protiv Petrolulom, Škendijom i Domžalama.

Prvu utakmicu odigrati će sa Petrolulom 26. juna, a četiri dana kasnije igraju protiv Škendije. Posljednja utakmica u Sloveniji je protiv Domžala 5. jula.

“Obezbijedili smo besplatan prenos za sve članove! Za one koji to nisu bit će omugućen prenos po cijeni od 8,00 KM za jednu utakmicu ili 15,00 KM za paket od tri utakmice”, saopštili su iz FK Sarajevo.

Treba istaći i to da je jučer tim sa Koševa saznao i svog protivnika u 1. pretkolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a to je Torpedo Kutaisi iz Gruzije.

Prve utakmice prvog pretkola igrat će se 13. jula, a revanši sedam dana kasnije.

Bordo klub je na papiru svakako favorit, no valja to dokazati i na terenu i izboriti učešće u drugom pretkolu.

Ukoliko izbore prolazak u drugo pretkolo tamo će igrati protiv kazahstanskog Aktobea.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jasno je da će fudbaleri tima sa Koševa dati sve od sebe da prođu obje prepreke, ali ostaje da vidimo da li će to uspjeti.

Osim toga navijači se nadaju da će u narednim danima biti završeno sve kada je riječ oko pojačanja kako bi se ekipa što prije mogla uigrati za sve utakmice koje ih očekuju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
BRAVO. I SKUPLJA KARTA JE TREBALA BIT. HVALA STO JE CLANOVIMA DJABA
3 1
user1676149552
Najveci klub u BIH
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi