Vrančić u duelu protiv Igmana na Koševu

Boravio na posudbi na Koševu

Mario Vrančić je donio konačnu odluku

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib

Nakon Ivana Borne Jelić Balte, na Koševu će ostati i Mario Vrančić.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje bio je na posudbi na Koševu, te opravdao očekivanja.

Ugovor je sada potpisao do ljeta 2024.godine i sigurno da će navijači Sarajeva itekako biti sretni zbog ove informacije.

"FK Sarajevo i Mario Vrančić potpisali su ugovor do ljeta 2024. godine.

"Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine je proteklih 6 mjeseci proveo na posudbi u našem klubu i dao veliki doprinos u pohodu na plasman u Evropu.

Nakon što je i zvanično postao slobodan igrač, na obostrano zadovoljstvo dogovorena je saradnja na još godinu dana.

Vrančić je u drugom dijelu prošle sezone odigrao 14 od ukupno 15 utakmica postigavši jedan pogodak uz 3 asistencije", stoji u objavi FK Sarajevo.

Podsjetimo, isto je danas učinio i Ivan Borna Jelić Balta.

"FK Sarajevo i Ivan Borna Jelić Balta potpisali su ugovor do ljeta 2025. godine.

Hrvatski internacionalac je proteklih 6 mjeseci bio na posudbi u našem klubu gdje je ostavio jako dobar utisak i na obostrano zadovoljstvo saradnja je produžena na dodatne dvije godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jelić Balta je u drugom dijelu prošle sezone odigrao 13 od ukupno 15 utakmica i bio je jedan od najvažnijih igrača našeg kluba u pohodu na plasman u evropska takmičenja", naveli su iz FK Sarajevo.

Sarajevo je trenutno na pripremama u Sloveniji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.