Boravio na posudbi na Koševu

Mario Vrančić je donio konačnu odluku

20

Komentari (20)

pero98
Hvala Bogu da više nije član Rijeke.
BordoBijeli1946
Hvala Bogu sada je član FK Sarajevo.
pero98
Nije ga htio uzet bivši sportski direktor Rijeke. Toliko o kvaliteti Vrančića umjesto u toj ligi, završio je u Sarajevu.
rabodimis
Il se uklopis il ne uklopis, milion je primjera. Glupo je raspravljat uopste o njegovoj kvaliteti, ima brate CV sve ti se samo kaze. Tog sportskog direktora Rijeke ne znam al mu hvala u nase ime. ;)
pero98
Dijete drago, o kojoj kvaliteti ti pricas? I rekao sam bivsi sportski direktor. Nije postao bivsi zato sto je sjajno radio svoj posao nego zato sto je dovodio levate kao sto su Vrancic sa CV a CV ne pomaze na terenu. I za kraj, je ti jasno mozda koliko se Ri preporodila kad nema Vrancica i njemu slicnih? Ako nije pogledaj tablicu jesenskog dijela i na kraju sezona.
rabodimis
@pero98 Hahahahah ja znam da bi ti volio da si pametan i interesantan, da si neki veliki znalac.. ali nisi, jbga. Rijeka se preporodila zbog trenera ili zbog odlaska Maria ? De skoncetrisi se fino pa onda odgovori. Istina je da CV ne pomaze na terenu ali zato pomaze da glupim pljuvacima zacepis usta, zvanicno je, korisno i sluzi svrsi. Ne znam braca kakav je tvoj razlog da pljujes covjeka al ti bi trebao znat i malo bolje razumjet da NAS boli ku*ac sta ti mislis.. da prostis na iskrenosti.. PS Uopste me ne interesuje Rijeka, da ne okolisam i da ne mislis da cu stvarno pogledat tabelu. Drago mi je sto je Mario tu i hvala BIVSEM sportskom direktoru Rijeke. Mozel tako ? XD
Ecosport
Ovo dovoljno govori o igraču. Igrati našu ligu, pored hrvatske i sličnih liga, je znak da igrač nema evropski kvalitet.
rabodimis
Hahahahahaha... Otplaci ti malo, nisi odavno.. ;)
Ecosport
Otplače ti mama kad je rastavim od qrca
rabodimis
@Ecosport Hahahahhahhah Kako lazes ku*ko.. I ti i ja znamo da imas pi*ku... Koga ja jbem danima ?? Tebe.. Ko se sekira najvise od svih za FK Sarajevo ? Ti.. Glodji ta svoja ohrndana m*da i pokusaj bar malo sakrit tu svoju ozlojedjenost.. Kolega.. PS Nema potrebe da lajes dzukelo, ako si glup ko ku*ac i ne znas odgovorit bar budi pametan pa presuti lajanje.
komentator1
Imas li bolove u stomaku? Koliko cesto povracas? Kakva ti je stolica? Obavezno posjeti doktora ili se okreni vjeri, mani se sporta i fudbala hahahahahaha
komentator1
Kako znati je li čir pukao? -Javlja se oštra bol između prsne kosti i pupka (na prazan želudac) -Bol u trbuhu je intenzivnija noću -Trbuh je krut i osetljiv na dodir (i kad je prazan) Otkucaji srca su pojačani -Stolica je crna, krvava -I kad povraćate, povraćate krv I na kraju, navedeni simptomi retko će koga asocirati na rak želuca, no to nikako ne znači da tu bolest možemo samo tako otpisati.
NorthSide
Hahahaha kralju
Zulfikar
Kako znati da si mentalno prsnuo?
Mostarac94
Jos ti nije dosadilo kopirat isti komentar vec 10 puta hahahah bolest
Gillewsky
Pa idi doktoru onda ako ti pucaju....puknemo ti mamu svi kolektivno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti