Cora se odvažila i otvorila OnlyFans račun

Gospođa Schumacher se skinula gola kako bi zaradila novac: "Ponovo izlazim s muškarcima"

Edmir Škorić

Nedugo nakon razvoda 2015. godine, bivša supruga zvijezde Formule 1 Ralfa Schumachera (48) već se skinula za PlayBoy. Osam godina kasnije njemačka glumica, manekenka, vozačica i TV voditeljica Cora Schumacher (46) pokazuje top formu na erotskoj platformi OnlyFans.

Mnogim zvijezdama OnlyFans poslužio je da ostvare sporednu, ali unosnu zaradu. Sada se u taj svijet otisnula i bivša supruga Ralfa Schumachera.

"Volim svoje tijelo i zašto ga ne bi pokazivala drugima? Imam 46 godina i još uvijek se osjećam vrlo ugodno u svojoj koži. Zašto ne bih s javnošću podijelila jednu ili dvije fotografije u toplesu?", pita se ova dama.

Sada želi podijeliti svoj slavni život na OnlyFansu. Uostalom, muškarci se, prema njenom mišljenju, "stalno i neprestano prikazuju u toplesu na svim mrežama".

"Ovo je također vrlo seksualno sugestivno, barem meni, ali ove fotografije nisu cenzurisane! Zašto to funkcioniše kod muškaraca i je li opet tabu kod žena?”, pita se TV zvijezda. Jednu od njenih golih fotografija sa OnlyFansa možete pogledati na OVOM linku uz napomenu da je za 18+ osobe. Također, njemački Bild je bez cenzure objavio i ovu golu sliku bivše Ralfove supruge.

Jedna u nizu provokativnih fotografija Core Schumacher

Cora je bila u braku s vozačem utrka Ralfom Schumacherom od 2001. do 2015. godine. Bivši par ima sina Davida (21). Unatoč razdvojenosti, odnos Core i Ralfa danas je vrlo blizak. Cora, koja je televizijsko iskustvo stjecala na "Let's Dance" i "Celebrity Big Brother", ponovo uživa punim plućima.

"Ljeti provodim puno vremena na bazenu, uživam u miru i tišini i mogu svjesnije percipirati svoju dušu i svoje tijelo i dati više prostora svojim osobnim potrebama. Za mene to također uključuje mogućnost slobodnog kretanja od materijala..."

Tvrdi da je i dalje sama, ali da često izlazi sa muškarcima, dok čeka onog "pravog".

Ljubavni povratak s Ralfom Schumacherom nije na vidiku.

"Ne, ne. On sada ima svoj život, baš kao i ja svoj. Ralfu želim samo najbolje i ako je on sretan, onda sam i ja", zaključila je Cora.

Ralf Schumacher je mlađi brat Michaela Schumachera, koji je imao mnogo veću karijeru u Formuli 1, ali nažalost od kraja 2013. godine je bio u komi nakon teške nesreće na skijanju.

Puno se nagađalo o tome u kakvom je stanju Michael, neke informacija bi se povremeno znale pojaviti u javnosti, ali bi onda vrlo brzo reagovala Schumacherova agentica, Sabine Kehm koja bi se obično oglasila saopštenjem kojim bi sve demantovala.

"Svima nam nedostaje, ali on je ovdje. Drugačiji, ali on je tu i to nam još uvijek daje snagu", rekla je Corinna, supruga Michaela Schumachera kojeg 10 godina niko osim užih članova porodice nije vidio.