Uvijek je bio poznat kao Michaelov mlađi brat: Gdje je i šta radi Ralf Schumacher?

Pokrenuo je nekoliko projekata

Uvijek je bio poznat kao Michaelov mlađi brat: Gdje je i šta radi Ralf Schumacher?

M. Šljivak

Michael Schumacher oduvijek je bio najveća zvijezda Formule 1.

Ostavio je Schumi u sjeni mnogobrojne fantastične vozače, a posebno je u sjeni bio njegov mlađi brat Ralf.

Ralf je u F1 bio aktivan 10 godina. Vozio je od 1997. do 2007. godine u Jordanu, Williamsu i Toyoti i uspio je ostvariti šest pobjeda.

Imao je Ralf zatim mnoge aktivnosti u automobilskom svijetu, a i danas je veoma aktivan u menadžmentu i komentarisanju utrka.

Tako je on trenutno stručni konsultant na njemačkoj RTL televiziji, a pored toga ima i vlastiti tim US Racing kojeg vodi u Formuli 4.

Ni to nije sve. Mlađi Schumacher proizvodi vlastito vino u blizini Salzburga, a može se probati u njegovom restoranu Schumacher8 u ovom austrijskom gradu.

Cijena jedne boce vina kojeg proizvodi je između 10 i 25 eura, posao ide jako dobro i Ralf može biti itekako zadovoljan kako mu se život odvija.

Top Komentari

EdwinPol
Ko jaje jajetu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi