Srbin u elementu

Lijepa novinarka radila svoj posao, a zatim joj se iza leđa privukao Dušan Vlahović

Midhat Šljivak

Srpski napadač Dušan Vlahović čeka rasplet situacije oko odlaska iz Juventusa, a iako je na izlaznim vratima torinskog kluba to ga ne sprječava da se dobro zabavlja dok još uvijek nosi crno-bijeli dres.

Dušan Vlahović mogao bi napustiti Juventus ovog ljeta. Srpski napadač se povezuje s PSG-om i Bayernom i transfer od više od 80 miliona eura mogao bi se desiti veoma brzo.

Ipak, dok se priča o njegovom odlasku 23-godišnji napadač je veoma raspoložen i uživa u promociji svog sadašnjeg kluba. Pokazao je to na promociji dresova i opreme.

Dok je lijepa novinarka govorila o dešavanjima Dušan je stao iza nje i gestikulirao je kako previše priča.

Ona ga nije primijetila, a ostatak ekipe Juventusa je čudno gledao šta radi srpski napadač i bilo im je veoma zabavno.

Dušan Vlahović je u januaru 2022. godine stigao iz Fiorentine za 80 miliona eura. Nije međutim pokazao da vrijedi tog novca i bio je poprilično razočarenje u torinskom timu.

Mnogi međutim smatraju da je defanzivna taktika trenera Massimiliana Allegrija uzrok što srpski napadač nije mogao pokazati sve što zna, a tu je bila i neugodna povreda zbog koje je jedno vrijeme bio potpuno van forme.

U 63 odigrana meča za Bianconere on ostvario učinak od 23 gola i šest asistencija.

Vidjet ćemo hoće li on do kraja prijelaznog roka napraviti veliki transfer ili će nakon silnih priča završiti u Parizu ili Minhenu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.