Bezbrižan odmor, jahta i plavuša u krevetu: Dušan Vlahović je svjestan da ga čeka transfer života
Srpski fudbaler u još jednom spektakularnom transferu napušta Juventus (Foto: EPA)

Seli iz Torina u Madrid ili London?

Bezbrižan odmor, jahta i plavuša u krevetu: Dušan Vlahović je svjestan da ga čeka transfer života

Midhat Šljivak

Srpski napadač Dušan Vlahović uživa u danima odmora i na njega nije previše utjecala vijest da bi mogao napustiti Juventus. Uz njega je na jahti atraktivna plavuša koja mu je pomogla preboliti vijest da je na prodaju, no ispred 23-godišnjeg Srbina je možda i najveći potpis života - Real Madrid.

Dušan Vlahović će gotovo sigurno napustiti Juventus u ljetnom prelaznom roku. 23-godišnji Srbin nije u dobrim odnosima s trenerom Stare dame Massimilianom Allegrijem, a u klub stiže i novi sportski direktor Cristiano Guintoli koji ga također ne želi vidjeti u klubu.

Ipak, neće srpskog napadača previše zaboliti činjenica da bi mogao napustiti Juve. Karijeru bi, prema pisanju italijanskih medija, mogao nastaviti u madridskom Realu.

Kraljevi su u potrazi za napadačem. Prvi izbor im je Kylian Mbappe, no dolazak francuskog fudbalera poprilično je komplikovan i morat će se čekati njegov sastanak s rukovodstvom kluba zakazan za sutra.

Informacije iz Francuske govore da bi Mbappe mogao produžiti saradnju s PSG-om i to će ostaviti upražnjeno mjesto u napadu Reala, a njega bi mogao popuniti upravo Vlahović.

Oglasi

Juventus je već ranije postavio cijenu za Vlahovića. Za usluge ovog napadača traže barem 80 miliona eura, no navodno Real nije spreman ponuditi baš toliko novca torinskom klubu jer već narednog ljeta planiraju napad na Erlinga Haalanda ili Kyliana Mbappea.

Dušan se ranije povezivao s Arsenalom i Chelseajem. Topnici su u međuvremenu izgubili interes, Chelsea je u potrazi za kvalitetnim rješenjem na poziciji 'devetke' i Plavci su navodno ti koji bi rado platili traženu cifru Bianconerima.

Nije zbog toga nikakvo čudo što Vlahović bezbrižno uživa na odmoru s atraktivnom plavušom. Srpski mediji otkrili su njen identitet i radi se o izvjesnoj Eleniji Sofiji.

Srbin će napunjenih baterija dočekati početak nove sezone. Moguće je da će se pojaviti u Torinu na početku priprema, no velike su šanse da će on ovog ljeta napraviti transfer života.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gdje će Vlahović završiti ostaje nam da vidimo u narednim mjesecima. Boravak u Torinu nije mu donio očekivanu eksploziju i on je često imao ogromnih problema s formom i postizanjem golova.

Od dolaska u Juventus u januaru 2022. godine Vlahović je nastupio u ukupno 63 utakmice. Postigao je 23 gola i upisao šest asistencija. Premalo za čovjeka koji je plaćen više od 80 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi