Bomba na transfer tržištu se zove Dušan Vlahović!

Veliki preokret

Bomba na transfer tržištu se zove Dušan Vlahović!

Midhat Šljivak

Srpski napadač Dušan Vlahović karijeru bi ipak mogao nastaviti u redovima minhenskog Bayerna. Kako navodi francuski list L'Equipe bavarski velikan je krenuo po Srbina nakon što se zakomplikovala situacija oko dolaska Harryja Kanea u Minhen.

Dušan Vlahović karijeru bi mogao nastaviti u Bayernu. Francuski list L'Equipe navodi da se njemački šampion okrenuo dovođenju srpskog napadača i da su pregovori počeli.

Stav torinskog Juventusa u ovom slučaju je jasan. Vlahović može ići za pravu cifru koja iznosi oko 80 miliona eura.

PSG se u prethodnim danima povezivao s ovim napadačem. Srbin je imao dogovorene uslove s pariškim klubom, no u proteklih nekoliko dana interes je iznenadno opao.

S druge strane Bayern je činio sve kako bi doveo Harryja Kanea. Međutim, brojne ponude odbijene su od Tottenhama, pa je, po navodima L'Equipea tim iz Minhena odustao od njega.

Oglasi

Odmah je uslijedila odluka da se krene po Vlahovića. Pregovori su počeli i vidjet ćemo hoće li 23-godišnji fudbaler završiti u Minhenu ovog ljeta.

L'Equipe navodi da će se PSG okrenuti sada Harryju Kaneu i neće štediti novac kako bi ga doveli u svoje redove.

Dušan Vlahović je u januaru 2022. godine stigao iz Fiorentine za 80 miliona eura. Nije međutim pokazao da vrijedi tog novca i bio je poprilično razočarenje u torinskom timu.

Ipak, mnogi smatraju da je defanzivna taktika Massimiliana Allegrija uzrok što srpski napadač nije mogao pokazati sve što zna, a tu je bila i neugodna povreda zbog koje je jedno vrijeme bio potpuno van forme.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Drugi veliki timovi su međutim očigledno spremni da rizikuju s njegovim dovođenjem i vidjet ćemo hoće li Vlahović zaista pojačati Bayern.

U 63 odigrana meča za Bianconere on ostvario učinak od 23 gola i šest asistencija. Za mnoge je to premalo za čovjeka koji je plaćen toliko novca, pa nije teško donesena odluka da ga puste iz kluba za pravu cifru.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sloboda2
Hahahahahahahahahahahahahahaha
0 1
user1647539682
Kod vas je uvjek more bit bidne more bit ne bidne...haha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi