Kamera ga ulovila na tribinama

Samo rijetki će prepoznati slavnog fudbalera - Njegov izgled se poprilično promijenio

Midhat Šljivak

Dosta je fudbalera koji nakon završetka igračke karijere poprilično promijene fizički izgled, a među njima je i nekadašnja zvijezda srpskog fudbala Miloš Krasić. Njega je kamera 'ulovila' tokom meča Vojvodine i APOEL-a i samo su ga rijetki mogli prepoznati.

Nekadašnja zvijezda srpskog fudbala Miloš Krasić pojavio se večeras u Novom Sadu na utakmici njegovog bivšeg kluba Vojvodine i kiparskog APOEL-a.

Kamere su u jednom trenutku ulovile 38-godišnjeg Krasića na tribinama. Još uvijek ga krasi duga kosa, ali se boja poprilično izmijenila.

Zbog toga, ali i zbog naočara koje je nosio, samo rijetki su ga mogli prepoznati. Na ulici bi definitivno mnogi prošli pored njega bez da znaju o kome se radi.

Krasić je karijeru počeo u Vojvodini, ime je stekao u moskovskom CSKA, a dvije godine je potom nosio dres najvećeg italijanskog tima Juventusa.

Nakon Stare dame nastupao je za Fenerbahče, Bastiju i poljsku ekipu Lechia Gdansk, gdje je 2018. godine okončao profesionalnu karijeru.

Za reprezentaciju Srbije Miloš Krasić je odigrao 46 utakmica i postigao je tri pogotka.

Treba svakako napomenuti da je u večerašnjem meču Vojvodina poražena od APOEL-a. Bilo je 2:1 za goste s Kipra koji su prošli dalje s ukupnim rezultatom od 4:2.

Veliko je razočarenje nastalo u Novom Sadu nakon poraza jer su se svi nadali da će Lale proći dalje jer je iz prvog meča APOEL imao prednost od 'samo' 2:1.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Na kraju je srpski tim eliminisan. Oni se sada okreću domaćem prvenstvu gdje će ponovo biti kandidat za izlazak na evropsku scenu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.