Krasić: Nisam bio za Juventus

Danas je u Poljskoj

Krasić: Nisam bio za Juventus

Prije šest godina ofanzivac Miloš Krasić (31) je bio jedan od najtraženijih igrača u Evropi. 

Tadašnji reprezentativac Srbije je nakon nekoliko sezona u moskovskom CSKA prešao u Juventus gdje je dočekan kao velika zvijezda, međutim za transfer u Torino nije bio spreman i ispostavit će se da mu je uništio karijeru. 

U razgovoru za italijanske medije Krasić je bio samokritičan. Svjestan je da je njegova krivica to što je otišao s velike scene. 

"Ne treba niko da mi kaže kako se od mene u Juventusu očekivalo mnogo više nego što sam pružio, jer sam toga apsolutno svjestan. U Italiji mi je nedostajalo i sreće, ali prije svega karakter i ambicija", izjavio je Krasić i dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Klub u mojoj prvoj sezoni je imao nešto lošije rezultate, ali taj period nikada neću zaboraviti. Trener nam je bio Delneri koji je uvijek znao kako da mi priđe. Bio sam u novoj zemlji, novom timu, trebalo je vrijeme da se adaptiram. On me je shvatao i imali smo odličnu saradnju. Obojici je ovo bila najveća šansa u životu i nismo je iskoristili", podvukao je Krasić.

Krasić danas nastupa u Poljskoj za Lechiju.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi