Jessica je opet izazvala haos

Djevojka bivše zvijezde Barcelone otišla je korak dalje, nosila prozirnu haljinu bez grudnjaka

Edmir Škorić

Igrajući za Barcelonu, Borussiju Dortmund, Betis i Trabzonspor, mora se priznati da je 32-godišnji Španac imao zavidnu karijeru, ali posebno mu zavide na zgodnoj djevojci Jessici Goicoechei.

26-godišnja Jessica je španska influencerica koju prati više od 1,8 miliona pratitelja na Instagramu. Nedavno je upravo na Instagramu podijelila fotografije sa putovanja u Mallorci, ali mnoge je šokirala jer je imala na sebi prozirnu haljinu ispod koje se baš sve vidjelo.

Moglo se vidjeti da ispod nosi crne tangice, a da grudnjaka uopšte nema, pa su se kroz prozirnu haljinu nazirale bradavice.

"Ti si žena mojih snova", napisao joj je jedan od pratitelja, dok je drugi dodao da je jednostavno: "Božica, poslana s neba". "Bože, pošalji mi jednu ovakvu. Amen", napisao je treći.

Jessica često objavljuje provokativne fotografije i zbog toga privlači dosta pozornosti, zbog čega je njen dragi, Marc Bartra, ponekad u drugom planu.


Atraktivna plavuša je već godinama u vezi sa Marcom Bartrom koji je trenutno igrač Betisa, a ostaće upamćen po golu iz 2014. godine kada ga je pored aut linije u finalu Kupa Kralja pretrčao Gareth Bale u duelu Barcelone i Reala.

Marc Bartra je prošlu sezonu proveo na posudbi u Trabzonsporu našeg Edina Višće, a sada će s Betisom igrati u Evropskoj ligi.

Andalužani već u nedjelju igraju prvu ligašku utakmicu, pošto će gostovati Villarrealu, a prvu domaću utakmicu u La Ligi igraju 20. avgusta protiv Atletico Madrida.

Za očekivati je da zgodna Jessica bude na tribinama pošto često gleda utakmice svog dragog.