Fudbaler koji je upamćen po sramoti šuti i trpi: Plavuši dosta vrućine, prvo se skinula, a onda...

Fotografije koje su privukle dosta pažnje

Fudbaler koji je upamćen po sramoti šuti i trpi: Plavuši dosta vrućine, prvo se skinula, a onda...

A. Čaušević

Možda mu je karijeru obilježio gol koji već sada nosi status antologijskog, međutim uspio je osvojiti djevojku zbog koje mu zavidi većina muškaraca, barem oni koje prvenstveno privlači fizički izgled. 

Ljeto je i vrijeme odmora na atraktivnim lokacijama što je savršena prilika za influenserice da privuku pažnju brojnih muškaraca, makara za one čiji dečki dopuštaju pikantne objave.

To je očigledno slučaj sa Jessicom Goicoecheom i Marcom Bartrom, pošto atraktivna plavuša zaista u ljetno vrijeme ne prestaje da podiže puls muškarcima.

Španska influenserica je pikantim fotografijama putem svog Instagram storyja "zaludila" brojne muškarce.

Atraktivnoj Jessici očigledno visoka temperatura previše smeta pa je objavila niz sočnih fotogafija sa jahte.

Oglasi

Na jednoj fotografiji je u krupni plan stavila svoju zadnjicu, dok se na drugoj fotografisala bez grunjaka. Pikantne fotografije možete pogledati ovdje.

Ova 26-godišnjakinja je sa skoro 2 miliona pratitelja na Instagramu jedna od poznatijih španskih influenserica, a uz sve to bavi se i modelingom.

Prepoznatljiva je i po objavama pikantnog sadržaja, a čini se da to njenom dečku uopšte ne smeta, već sve dopušta sa određenom dozom šutnje. 

Inače, Bartra je ostao upamćen po "onom" golu iz 2014. godine kada ga je pored aut linije u finalu Kupa Kralja pretrčao Gareth Bale. 

Bilo je to na utakmici Barcelone i Reala, a Bale je brzinom vjetra izašao van terena, ali je svejedno uspio pretrčati tadašnjeg štopera Katalonaca. 

Nakon šest godina u Barceloni, Bartra je otišao u Borussiju Dortmund gdje je skupio 51 nastup. U Španiju se vratio 2018. godine i zaigrao za Betis. Trenutno je član Trabzonspora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi