Emocije, emocije, emocije...

Pojavio se video iz Atine koji govori više od riječi: Sve se desilo nakon gola Vide

Haris Zilić

Šokantna i teška noć za Dinamo. Zagrebački klub je ispao iz Lige prvaka. Bolji je bio AEK ukuopnim zbirom 4:3, a revanš u Atini je donio dramu.

Imao je Dinamo 0:2 do 92. minute, a onda je AEK smanjio na 1:2 i činilo se da se ide u produžetke jer je identičnim rezultatom AEK slavio u Zagrebu.

Međutim u 100. minuti penal za domaće, promašili su, ali na odbijenu loptu natrčao je Vida, loptu zakucao u mrežu i svoj bivši klub izbacio iz Lige prvaka.

Pogodak Vide izazvao je eksploziju oduševljenja na stadionu.

Emocije se ne mogu opisati riječima, a atmosferu najbolje oslikava momenat na tribinama kada je AEK stigao do drugog gola.

Jednostavno tribine su se tresle, a navijači kao da su vjerovali u prolaz njihovog tima i kod rezultata 0:2.

Na društvenim mrežama pojavio se video sa jedne od tirbina i vrlo brzo širi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Fudbal je još jednom pokazao da nosi veliku dozu emocija, a čovjek nakon pojedinih situacija večeras iz Atine ostane i bez teksta

AEK u play-off rundi čeka dvomeč sa prvakom Belgije ekipom Antwerpa, dok će Dinamo put nastaviti u play-offu Evropa lige, igrat će dvomeč protiv Sparte Prag.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.