Zabavljaju se neko vrijemed

Srpska teniska ljepotica podijelila intimnu fotografiju sa slavnim golmanom

Edmir Škorić

Srbijanska teniserka Olga Danilović već neko vrijeme ne krije da je u vezi sa jednim od najboljih golmana u Evropi.

Dugo je Olga skrivala novu romansu od očiju javnosti, ali od ovog ljeta svi znaju da je u vezi sa Janom Oblakom, iskusnim golmanom Atletico Madrida i reprezentacije Slovenije.

Lijepa teniserka je još tokom Roland Garrosa ranije ove godine priznala da je sretna u vezi sa Oblakom.

"Kada se osjećaš lijepo, sve je ljepše, lakše, bolje, kada si ispunjen u svakom planu. Puno je tu sati, sati i sati na terenu, van terena, deifnitivno kada je lijepo van terena, možda može da bude bolje i na terenu, hajde tako da kažemo. Jesam spakovala, stavila sam mašnicu i sve", rekla je Olga koja je na Instagramu podijelila zajedničku fotografiju sa svojim novim dečkom.

Jan Oblak ju je pratio na tribinama u Parizu, a sada je ona njega podržala u utakmici protiv Sjeverne Irske u kojoj je Slovenija slavila važnu pobjedu sa 4:2.

Navijači su prije svega dočekali povratak Jana Oblaka, koji je zbog povrede ramena izostao sa junskih utakmica.

Olgu Danilović upravo u Ljubljani očekuje narednih dana turnir, pa je bila u Stožicama kako bi uživo bodrila svog dragog, a u međuvremenu je objavila intimnu fotografiju u njegovom društvu.

Olga u zagrljaju Jana Oblaka

Oblak je skoro 10 godina u Madridu i braneći za Atletico ovaj 30-godišnjak stekao je status jednog od najboljih golmana na svijetu. Ove sezone branio je na sva tri meča u La Ligi za Atletico, a njegov itm je slavio na dva uz jedan remi.

Slovenac je bio sjajan, budući da je primio jedino gol od Grande (3:1), a mrežu je sačuvao potom protiv Betisa (0:0) i nedavno protiv Rayo Vallecana u čak 7:0 pobjedi njegove ekipe.

On je do sada sakupio 56 nastupa za reprezentaciju Slovenije, s kojom će sutra od 20:45 sati gostovati kod San Marina. Slovenci su treći u grupi H sa 10 bodova, Danska ima također 10, a v odeća je Finska sa 12.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.