Prvi bh. tim u Evropi

HŠK Zrinjski odredio cijene ulaznica za Konferencijsku ligu, određeni dio navijača nezadovoljan

Midhat Šljivak

Šampion Bosne i Hercegovine HŠK Zrinjski odredio je cijene ulaznica za utakmice Konferencijske lige, a dobar dio navijača je nezadovoljan odlukom rukovodstva kluba.

HŠK Zrinjski prvi je tim iz Bosne i Hercegovine koji će igrati grupnu fazu jednog evropskog takmičenja. Šampion naše zemlje plasirao se u Konferencijsku ligu, gdje ga čekaju izuzetno teški zadaci protiv AZ Alkmaara, Aston Ville i varšavske Legije.

Rukovodstvo bh. prvaka odredilo je cijene ulaznica za ove utakmice, a određeni dio navijača nije previše zadovoljan odlukama čelnika kluba i smatraju ulaznice preskupim

Zrinjski je navijačima ponudio paket za sve tri utakmice po cijeni od 100 KM za tribinu Zapad dolje i 80 KM za Zapad gore.

Iz redova mostarskog kluba su napomenili kako će prednost u kupovini ulaznica imati vlasnici sezonskih ulaznica, koji imaju pravo kupiti maksimalno jedan paket ulaznica. U slobodnoj prodaji moguće je kupiti tri paketa ulaznica po osobi.

Pojedinačne ulaznice za susret s AZ Alkmaarom, ako budu dostupne, prodavat će se po cijeni od 30 i 40 KM. Pojedinačne ulaznice za sve susrete grupne faze u prodaji će biti isključivo ukoliko se ne rasprodaju svi paketi ulaznica.

Datumi i teremini utakmica HŠK Zrinjski u Konferencijskoj ligi:

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

21. septembar: HŠK Zrinjski - AZ Alkmaar (18:45)
5. oktobar: Aston Villa - HŠK Zrinjski (21:00)
26. oktobar: HŠK Zrinjski - Legia (21:00)
9. novembar: Legia - HŠK Zrinjski (18:45)
30. novembar: AZ Alkmaar - HŠK Zrinjski (18:45)
14. decembar: HŠK Zrinjski - Aston Villa (18:45)

Plemići su u proteklom periodu doveli još nekoliko novih fudbalera kako bi dodatno pojačali tim, a među onima koji su stigli su Stipe Radić, Luka Lukanić, Anton Maglica i Andrija Balić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.