Bordo tim pobijedio Zrinjski

Sudija svira kraj, a na Koševu nastaje eksplozija

Midhat Šljivak

FK Sarajevo je u derbiju 7. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Koševu savladao aktuelnog prvaka Zrinjski s 1:0. Jedini gol postigao je Renan Oliveira s bijele tačke, a nakon meča je nastalo veliko slavlje igrača i navijača.

FK Sarajevo slavi veliku pobjedu. Na Koševu je pao aktuelni prvak Zrinjski, a Bordo tim je slavio s 1:0 golom Renana Oliveire.

Očekivano, nakon utakmice je nastalo veliko slavlje. Igrači su odmah potrčali kod sjeverne tribine i nastala je eksplozija na Koševu.

Igrači su zajedno s navijačima otpjevali i proslavili veliki trijumf koji Sarajevo odvodi na vrh tabele.

Treba svakako istaći da se Zrinjski nije previše iskazao na Koševu. Aktuelni prvak je meč završio bez šuta u okvir gola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo tim je odlično ušao u novu sezonu. Izabranici Simona Rožmana sigurno će biti kandidati za sami vrh tabele i bit će interesantna bitka za šampiona Bosne i Hercegovine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.