Ponovo u centru pažnje

Diletta poražena na "svom terenu", djevojka iz Čapljine ušla na San Siro i muškarce dovela do ludila

Endin Čaušević

Milan i Newcastle otvorili su sinoć novu sezonu Lige prvaka utakmicom na San Siru koja je završena bez golova. No, mnogo uzbudljivije bilo je na tribinama, a u centru pažnje našle su se Diletta Leotta i Ivana Knoll.

Na San Siru se po prvi put u novoj sezoni orila himna Lige prvaka, ali Milan i Newcastle nisu baš oduševili fudbalsku javnost jer je meč završen bez golova.

Zbog toga je dosta više pažnje posvećeno dešavanjima na terenu, a u centru pažnje našle su se Diletta Leotta i Ivana Knoll koje su bile sinoć na San Siru.

Diletta je u izazovnom izdanju stigla na San Siru gdje je bila na zadatku i izvještavala je s terena, a njeno golišavo izdanje bila je glavna tema javnosti sve dok se nije pojavila Ivana Knoll.

Ivana se proslavila prateći reprezentaciju Hrvatske na Mundijalima u Rusiji i Kataru, a planetarno popularna postala je krajem prošle godine u Kataru i tu pažnju maksimalno koristi.

Odavno je nismo vidjeli na nekoj utakmici, a djevojka porijeklom iz Čapljine iznenadila je sve kada se jučer pojavila na San Siru što niko nije očekivao.

Naravno, i Ivana se potrudila za izazovan stajling, te nije ni čudo što je muški dio publike na San siru ostao bez teksta kada se hrvatska navijačica pojavila i pokazala ponosno svoje atribute.

Mnogi su poručili da je u drugi plan Ivana bacila i Dilettu što se godinama nije desilo najpopularnijoj sportskog novinarki na svijetu.

Ivana je objavila i nekoliko fotografija na Instagramu sa jučerašnje utakmice, te se zahvalila Rossonerima na pozivu na jučerašnju utakmicu protiv Newcastlea.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.