Diletta Leotta žrtva muške pohote dok je vježbala: "Rekao mi je da će umočiti keks, a ja nisam..."

Otkrila svoju najmračniju tajnu

Diletta Leotta žrtva muške pohote dok je vježbala: "Rekao mi je da će umočiti keks, a ja nisam..."

Admin Čaušević

Diletta Leotta je već godinama jedna od najpoznatijih svjetskih novinarki, a u razgovoru za italijanski list Grazija otkrila je najmraćniju tajnu iz svog života.

Leotta je o sebi govorila u intervjuu za sedmičnik Grazia. Voditeljica, koja će uskoro postati majka nakon veze sa Llorisom Karriusom prolazi kroz najsretnije dane u životu.

Međutim, tako nije bilo u prošlosti i sve ono što se dešavalo ostaje sjena ocrtana na horizontu, daleka, ali prisutna. Još uvijek joj teško pada što nema dobar odnos sa drugim ženama zbog čega i pati.

“Stvarno ne znam, voljela bih ih pitati i da mi pomognu da shvatim. Možda je to u slučaju novinarke Paole Ferrari koja me nekoliko puta napala zbog činjenice da se nikad nismo srele. Možda bi, da me poznaje rekla: 'Oprostite, pogriješila sam'", kazala je Diletta koja se često pitala koji je razlog ove poteškoće.

Oglasi

"Sjećam se da me je u drugom ili trećem razredu nastavnica upisala u dnevnik jer sam ometala razred. Imala sam tajice i trenirku, koja je inače bila obavezna jer smo taj dan imali Tjelesni i zdravstvni odgoj."

Odnos s muškim svijetom je drugačiji, čak ponekad i neugodan.

"Ponekad sam osjećala neugodu zbog toga što su sve oči bile uprte u mene, dosadne, ljigave poglede ili vulgarne povike na stadionu, koji su sreću sada prestali.

"Imala sam jedno loše iskustvo kad sam bila tinejdžer. Profesor tjelesnog, onaj koja nas je tjerao da nosimo tajice, jednom me udario po zadnjici i rekao nešto poput: 'Tjeraš me da umočim keks.'"

"Nisam znala šta misli, nisam to razumjela. Otišla sam kući i odmah samo ocu, koji je advokat, prijavila šta se desilo odvjetnik. Taj je profesor odmah suspendovan i udaljen iz škole".

Oglasi

Diletta je otkrila da je njena prijateljica Barbara Berlusconi bila ta koja ju je upoznala sa sadašnjim dečkom Lorisom Kariusom i budućim ocem njenekćeri.

"Bila sam na reviji u Parizu s prijateljima. Otišli smo na večeru u hotel Costes. Onda, kad je Loris ušao, osvijetlio je sobu, kao da je sunce ušlo. Rekla sam djevojkama: 'Vidite, ušao je muškarac mog života'. Loris je otišao s nekim prijateljima i očito primijetio da ga gledamo."

"Dok je odlazio nagnuo se i pogledao me. A ja: 'O Bože cure, izabrao je mene'. S nama je bila Barbara Berlusconi koja odlično govori engleski i rekla je: 'Hajde, idemo ga upoznati'."

"Nisam govorila engleski, bilo me sramota, ali ona ga je natjerala da sjedne s nama i od tog trenutka se više nismo razdvajali."

Diletta i Karius će uskoro dobiti i svoje prvo dijete. U pitanju je kćerkica, a atraktivna novinarka se ima dilemu koje ime izabrati između Ofelije, Rose i Bele.

Top Komentari

user1660808179
Eba vas dileta u žvvalje retardirane...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi