Šokantne fotke polugole Ivane Knoll: Uhvaćena s Amirom, Hrvatica je prevarila cijeli svijet!

Ulovljena u Španiji

Šokantne fotke polugole Ivane Knoll: Uhvaćena s Amirom, Hrvatica je prevarila cijeli svijet!

Admin Čaušević

Ivana Knoll je najpoznatija fudbalska navijačica na svijetu zahvaljujući prvenstvno svojim atraktivnim izdanjima te pikantnim fotografijama svog tijela. 

I dok u objavama na Instagramu izgleda savršeno te obraća pažnju na svaki detalj te muškarce ostavlja bez daha, realnost je izgleda potpuno drugačija.

Ivana (30) trenutno je na pauzi od gledanja sportskih događaja i nalazi se na odmoru u Španiji i to u društvu biznismena Amira Nejada.

Manekenka je slikana na plaži odjevena u bikini, koji se već pojavio na društvenim mrežama. Dok je bila na plaži Fendi, Ivana se mogla vidjeti kako umače nožne prste u vodu, ali i kako provodi malo vremena u hladu.

Hrvatica fotografisana u Španiji

Hrvatica porijeklom iz Čapljine je u Marbellu stigla nakon što je nedavno uživala u putovanju u Mykonos u Grčkoj.

Oglasi

Mnoge je šokirao izgled njenog tijela pošto je na stomaku vidljivo salo, dok su i noge prepune celulita što je jasan znak da se Hrvatica odlično snalazi u obradi fotografija.

Ona se nedavno požalila kako je napadnuta od strane jedne žene, razlog za to je da je ženin partner mjerkao okom Hrvaticu.

Knoll u društvu američkog biznismena Amira Nejada

Bivša Miss Hrvatske je na društvenim mrežema prikupila više od 3.2 miliona fanova, a vrlo često pikantnim fotografijama u bikiniju mnoge ostavlja bez daha.

Ipak, fotogafije iz Marbelle bi joj mogle našteti prvenstvno jer su paparazzi uspjeli uloviti određene mane na njenom tijelu koje je na Instagramu savršeno, ali u javnosti baš i ne.

Hrvatica je neprepoznatljiva za mnoge

Nakon što joj je porasla popularnost poslije Svjetskog prvenstva u Kataru, Knoll se počela družiti sa nekim od najpoznatijih lica u svijetu sporta pa je tako nedavno fotogafisana i sa legendarnim Shaqom O'Neillom.

Također, dok je bila na odmoru u Grčkoj uspjela je napraviti fotografiju i sa Erlingom Haalandom, najboljim igračem Evrope za prošlu sezonu po izboru UEFA-e.

Top Komentari

plemic
tko ne bi nju, ja bi njega.
3 4
Realno01
Pa u njene slike na Instagramu ne vjeruje ni slijep čovjek.Pa 99% njih fotošopirane slike izbacuju.Ko vam je kriv što se ložide na ove dronfulje
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi