Prodaja ide jako dobro

Iz Željezničara otkrili koliko ulaznica za derbi su za jedan dan prodali

Esmer Oštraković

Za vikend je na rasporedu veliki gradski derbi između Sarajeva i Željezničara i jasno je da se navijači obje ekipe spremaju za ovu utakmicu.

Navijači Željezničara u velikom broju već prvog dana prodaje odradili su posao i kupili su više od pola ulaznica koje su planirane za prodaju.

Željezničar je za ovu utakmicu dobio 3000 ulaznica, a navijači ovog kluba biti će smješteni na južnoj tribini stadiona Asim Ferhatović Hase.

Jutros je krenula prodaja ulaznica, a navijači Željezničara odradili su sjajan posao kada je riječ o kupovini.

"Prvi dan je prodato 1.573 ulaznica za južnu tribinu za naredni gradski derbi sa Sarajevom. U prodaji je ostalo još 1.427 ulaznica, te pozivamo navijače da na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu za derbi.

Prodaja se nastavlja sutra od 9:30 sati i vršit će se do 17:30 sati u Shopu FK Željezničar. Jedan navijač može kupiti maksimalno dvije ulaznice zbog eventualne preprodaje."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Derbi između Sarajeva i Željezničara igra se na stadionu Asim Ferhatović Hase u nedelju sa početkom od 20:30.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.