Željezničar objavio koliko su Manijaci dobili ulaznica za vječiti derbi i koja im je cijena

Meč se igra u nedjelju na Koševu

Željezničar objavio koliko su Manijaci dobili ulaznica za vječiti derbi i koja im je cijena

Endin Čaušević

Željezničar je sinoć prekinuo očajnu seriju od pet uzastopnih poraza i uspio je na Grbavici da pobijedi Široki Brijeg sa 2:1. No, odmora za Plave nema jer ih već za vikend očekuje veliki gradski derbi protiv Sarajeva, a iz tabora Željezničara objavili su koliko ulaznica su dobili njihovi navijači za meč na Koševu.

Željezničar je sinoć uspio da pobijedi Široki Brijeg golom u sudijskoj nadoknadi kojeg je postigao Sulejman Krpić čime je ovaj klub konačno prekinuo seriju od pet uzastopnih pobjeda.

S druge strane Sarajevo u dosta boljoj formi dočekuje ovaj susret, no tradicija je pokazala da forma ekipa ne znači ništa kada je u pitanju vječiti derbi i sigurno je da nas za vikend na Koševu čeka dosta uzbuđenja.

Utakmica desetog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Željezničara igrat će se u nedjelju, a iz tabora Plavih objavili su koliko ulaznica su dobili njihovi navijači.

Sigurno je da će i Željezničar imati podršku na Koševu, a gostujući tim dobio je 3.000 ulaznica, te je poznato i koja je cijena istih.

Oglasi

"U nedjelju nas očekuje gradski derbi sa Sarajevom, a prodaja ulaznica za naše navijače vršit će se od srijede u Shopu FK Željezničar u terminu od 9:30 do 17:30 sati. U prodaji će biti 3.000 ulaznica za južnu tribinu po cijeni od 10 KM", saopštili su iz Željezničara.

S druge strane iz FK Sarajevo se još uvijek nisu oglašavali kada su u pitanju ulaznice za vječiti derbi, odnosno koja će cijena biti istih za ovaj meč, ali se očekuje da se i oni ubrzo oglase.

"FK Sarajevo ovim putem poziva sve navijače i simpatizere da podrže svoj voljeni Klub na nadolazećem ligaškom derbiju. Uz podršku sa tribina, bespoštednim navijanjem grlima i dlanovima, ponesi igrače do pobjede. Informacije o ulaznicama bit će objavljene naknadno", jučer je saopšteno iz FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, utakmica na stadionu Asim Ferhatović-Hase počinje u 20:30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hadzija123
**** mater i jednoj i drugoj upravi za ove ulaznice eto!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi