Sjajne scene slavlja Bordo tima

Na Koševu je večeras nezapamćeno ludilo, a sve je okončano fotografijom za sva vremena

Midhat Šljivak

Sarajevo je u velikom derbiju razbilo Željezničar s 3:0. Mnogo bolji je bio Bordo tim i zasluženo je savladao najvećeg rivala, a navijači i igrači tima s Koševa su znali proslaviti trijumf.

Željezničar je razbijen na Koševu. Sarajevo ih je pobijedilo s 3:0 i razveselilo je pune tribine stadiona Asim Ferhatović Hase.

Nakon utakmice igrači Bordo tima su otišli kod sjeverne tribine. Krenula je pjesma, skidali su se dresovi i slavilo se s vatrenim navijačima Sarajeva.

Po završetku pjesme nastala je i fotografija za sva vremena. Igrači su ispred, a sjever 'gori'.

Pogledajte ove zaista nevjerovatne scene nakon pobjede Sarajeva nad najvećim rivalom Željezničarom od 3:0.

Golove za Bordo tim u večerašnjem meču postigli su Ajdin Hasić, Renan Oliveira i Hamza Čataković.

Sarajevo na desetodnevnu reprezentativnu pauzu ide kao drugoplasirani tim Premijer lige Bosne i Hercegovine. Bordo tim je u dosadašnjem dijelu sezone skupio 19 bodova, pet manje od vodećeg Borca iz Banja Luke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Upravo je duel s liderom na tabeli naredni izazov za tim s Koševa. Imaju dovoljno vremena da se odmore pred žestok tempo koji slijedi i meč s Borcem će biti itekako važan za nastavak sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.