Koreografije Hordi zla i Manijaka oduševile sve, fotografije s Koševa će biti hit u svijetu!

Sjajne scene s najvećeg bh. derbija

Koreografije Hordi zla i Manijaka oduševile sve, fotografije s Koševa će biti hit u svijetu!

Endin Čaušević, foto: S. Mlaćo

Sarajevo i Željezničar igraju trenutno veliki gradski derbi u okviru desetog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a pred početak meča navijači vječitih rivala oduševili su javnost svojim koreografijama.

Tribine na stadionu Koševo su poprilično ispunjene i posjeta odavno nije bila veća kada je u pitanju okršaj velikih gradskih rivala.

Oba tima će imati podršku svojih navijača večeras, a Horde zla i Manijaci oduševili su javnost svojim koreografijama koje smo vidjeli pred sami početak meča.

Dok su igrači Sarajeva i Željezničara izlazili na teren na sjevernoj, odnosno južnoj tribini gledali smo pravi spektakl.

Oglasi

Navijači Sarajeva spremili su koreografiju u bordo boji koja je početak večerašnjeg spektakla što se tiče obilježavanju 36. rođendana Hordi zla.

Također, i Manijaci su s druge strane sjajnom koreografijom izazvali dosta pažnje i sigurno je da će scene s bh. derbija obići svijet.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači Sarajeva i Željezničara pokazali su da i ovaj dio Evrope ima šta da pokaže kada su koreografije u pitanju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1646074464
Haha šakica navijača a fudbal za kuvac nemojte bit smiješni
0 4
Bazarich
Koreografije za sirotinju
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi