Zagrijava se atmosfera

BHFanaticosi digli Zenicu na noge: Ljiljani i zastava Palestine visoko u zraku

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će u Zenici protiv Portugala imati ogromnu podršku s tribina, a pred utakmicu atmosferu su zagrijali BHFanaticosi koji su u korteu s ljiljanima i palestinskim zastavama krenuli na Bilino polje.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Zenici dočekuje Portugal u utakmici kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Kao i uvijek, podrška s tribina fudbalerima naše selekcije neće izostati, a oni najvatreniji BHFanaticosi su poprilično zagrijali atmosferu na ulicama Zenice.

Ogrnuti ljiljanima i sa zastavama Palestine krenuli su na meč. Naravno, glasne žice i dlanovi se ne štede, te će bh. fudbaleri večeras imati veliku podršku.

Pogledajte korteo vatrenih navijača Bosne i Hercegovine kroz zeničke ulice.

Selektori Savo Milošević i Roberto Martinez odabrali su početne sastave za večerašnju utakmicu, a odlučili su se na ove fudbalere.

BOSNA I HERCEGOVINA: Šehić, Hadžikadunić, Barišić, Kolašinac, Dedić, Cimirot, Pjanić, Rahmanović, Stevanović, Demirović, Džeko

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

PORTUGAL: Diogo Costa, Inacio, Ruben Dias, Cancelo, Diogo Dalot, Otavio, Danilo, Bruno Fernandes, Joao Felix, Cristiano Ronaldo, Rafael Leao.

Glavni sudija meča je Halil Umut Meler iz Turske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.