FOTO: K. Dedić

Vrijeme u Čitluku daleko od idealnog

Teški uslovi očekuju fudbalere Širokog Brijega i Posušja

Haris Zilić

Program u 13. kolu Premijer ligi Bosne i Hercegovine nastavlja se danas sa tri utakmice,  a pomenuti program počinje u 13 sati sa dva meča.

U Čitluku, Široki Brijeg će dočekati Posušje, a u Mostaru Zrinjski je domaćin Tuzla Ciytu.

Široki Brijeg domaće utakmice igra u Čitluku zbog renoviranja travnjaka na Pecari, ali danas će timovi imati veoma teške uslove za igru.

Ogroman vjetar trenutno puše u Čitluku, a pored toga pada kiša.

Navedeno će sigurno otežavati uslove za igru ekipama, a poznato je da su dueli Širokog Brijega i Posušja uvijek privlačili pažnju jer je riječ o komšijskom derbiju.

Vidjet ćemo kakvo će vrijeme biti u toku utakmice, ali ono što je naš fotoreporter zabilježio u Čitluku malo manje od sat vremena priej početka utakmice ne obećava puno.

Oblačno vrijeme, jak vjetar i sitna kiša još uvijek su na snazi na jugu naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovome dodajmo da se 13. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine završava večeras derbi duelom između Sarajeva i Borca.

Pomenuti duel na Koševu počinje u 19 sati i 45 minuta i to je ujedno derbi 13. kola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.