Hercegovački derbi na neutralnom terenu: "Ovdje želimo uzeti maksimalan broj bodova"

Nakon dva poraza nadaju se pobjedi

Hercegovački derbi na neutralnom terenu: "Ovdje želimo uzeti maksimalan broj bodova"

Novi ispit nogometaši Širokog Brijega imat će kao domaćini, ali ne na svojoj Pecari.

Naime, zbog radova na travnjaku Pecare Široki Brijeg seli u Čitluk, a prvi ispit je u nedjelju kada stiže Posušje.

Ova dva tima dobro se poznaju i sigurno će hercegovački derbi privući dosta pažnje. U redovima Širokobriježana optimizam, iako su upisali dva poraza u posljednja dva meča.

"Možemo očekivati utakmicu punu naboja, jer je to komšijski derbi između dvije kvalitetne momčadi koje se dobro poznaju. Mi nakon dva gostujuća poraza želimo na ovoj utakmici uzeti maksimalan broj bodova.

Sigurno bi nam bilo puno lakše i draže da igramo na našoj Pecari, ali igramo u Čitluku i pokušati ćemo iskoristiti to kao naš domaći teren“, kazao je trener Širokog Brijega Marijan Budimir i dodao kako ga raduje širina rostera na koju nije mogao računati na prethodnoj utakmici.

"Dobro se pripremamo za ovaj susret. Radimo na nekim manjkavostima iz prošlih utakmica. Neki igrači koji su bili ozlijeđeni se vraćaju i mislim kako ćemo u dobrom ozračju dočekati utakmicu protiv Posušja“, dodao je Budimir.

Oglasi

Optimizam uoči ogleda na čitlučkim Barama podijelio je i kapetan Širokobriježana Marijan Ćavar.

"Bilo bi nam bilo lakše da ovu utakmicu igramo pred našim navijačima na Pecari, ali ne sumnjam kako će Bare biti ispunjene našim navijačima. Utakmice su uvijek pune naboja i ovaj susret dočekujemo u potpunosti spremni. Vjerujemo u pobjedu protiv Posušja kojom bi se izvukli iz negativnog niza koji smo imali do sada i krenuli u neki pozitivan niz“, kazao je Ćavar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz  NK Široki Brijeg je stigla informacija kako se navijači i simpatizeri Širokog Brijega pozivaju da koriste ulaz Jug na stadionu Bare. Cijena ulaznice je 10 KM uz napomenu domaćina kako za ovu utakmice vrijede godišnje ulaznice.

Pravdu će dijeliti Dragan Kesić iz Gradiške, a pomoćnici su Stefan Tešanović i Sreten Udovičić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi