Na kraju dobili aplauz

Igrači Sarajeva spasili bod u posljednjim sekundama pa stali pred Horde zla!

Esmer Oštraković

Fudbaleri Sarajeva u posljednjim sekundama utakmice uspjeli su spasiti bod na domaćem terenu protiv Borca.

Gosti su do vodstva došli u 2. minuti, a sve do posljednjih tridesetak sekundi imali su tri boda na Koševu.

Ipak, igrači Sarajeva nisu odustajali, te su na kraju uspjeli da postignu gol i da spase bod na ovom susretu.

Nakon utakmice morali su fudbaleri Sarajeva naravno stati pred Horde zla, a uprkos tome što nisu pobijedili na kraju su dobili aplauz.

Jasno je i navijačima Sarajeva da su njihovi igrači dali svoj maksimum, te da su na kraju spasili bod na ovom susretu.

Treba se dodati i da je utakmica praktično imala skoro pa identičan završetak kao i utakmica ova dva rivala koja je nedavno odigrana u Banjaluci.

Kada je riječ o toku utakmice, počelo je sjajno za igrače Borca. Sa druge strane veliki šok za domaće na otvaranju utakmice.

Nišić je postigao gol na otvaranju utakmica, a sigurno je da gol ide na dušu golmana Šahinovića koji je mogao dosta bolje reagovati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Imale su obje ekipe dobre prilike tokom susreta, a možda i odlučujući detalj desio se u 82. minuti kada je Pejović dobio direktan crveni karton.

U nadoknadi uigrana akcija iz slobodnog udarca, Mustafić je propustio loptu, a Beganovićev udarac izblokiran. I onda u nadoknadi Aničić se dobro snalazi i šalje loptu u mrežu Banjalučana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.