Horde zla bodre FK Sarajevo, posebna parola na tribini stadiona u Doboju

Bordo klub proslavio 77. rođendan

Horde zla bodre FK Sarajevo, posebna parola na tribini stadiona u Doboju

Endin Čaušević, foto: Esmer Oštraković

FK Sarajevo igra trenutno u gostima protiv Sloge Meridian meč 12. kola Premijer lige, a u centru pažnje pred kraj prvog dijela našli su se gostujući navijači.

Utakmica za Sarajevo nije počela na najbolji način jer je Sloga već na startu utakmice šokirala goste kada je golom Vidića uspjela povesti sa 1:0.

Taj rezultat nije se mijenjao u prvom poluvremenu iako je Sloga imala još nekoliko odličnih prilika da udvostruči prednost.

Također, igrači Sarajeva imaju veliku podršku svojih navijača koji su stigli na stadion u Doboju u toku prvog poluvremena.

U finišu istog Horde zla posvetile pokazale su i parolu koja je posvećen 77. rođendanu FK Sarajevo koji je obilježen prije nekoliko dana.

"77 ljeta dio gradskog identiteta", piše na paroli navijača bordo kluba.

Inače, i igrači Sarajeva su pred početak meča izašli na teren u posebnim majicama koje su kreirane u čast proslave rođendana ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

No, fudbaleri Sarajeva se nisu previše proslavili igrom u prvom dijelu i sigurno je da navijači mnogo više očekuju u nastavku utakmice.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
i dobiše rođendanski poklon
2 0
King_Kenny
...ljudi idu da ih podrze,a oni se vuku po terenu kao mrtvaci...51.minuta sut u okvir gola nisu uputili,uz samo 3 suta prema golu...bruka od igre...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi