U nedjelju će Modri na 'vruće' gostovanje

Kasno sinoć održana sjednica čelnika GNK Dinamo: Ponovo je tema bio Sergej Jakirović

Samir Mlaćo

Dinamo je za vikend tek remizirao kod Varaždina (1:1), što je donijelo nove kritike za šefa struke Sergeja Jakirovića.

Jakirović je ipak 'preživio', a nakon meča je kazao da je njegov tim bio uporan te da se to isplatilo, misleći na izjednačujući pogodak u posljednjim minutama.

"Odigrali smo jako dobro u prvom poluvremenu. Trebali smo riješiti utakmicu. Zelenika je par put odlično reagovao i vjerovatno smo ga opet napravili igračem kola kao i neke golmane ranije.

Kako smo primili gol? Donijeli smo pogrešnu odluku u obećavajućoj tranziciji. Bilo je dosta nervoze, dosta "run and gun" nogometa", rekao je Jakirović u nedjelju, a sinoć je bio tema i na sjednici Izvršnog odbora kluba.

Na kraju je odlučeno da i dalje ima potpunu podršku i da neće biti promjena.

"Jednoglasno je dana potpora treneru i stožeru prve momčadi kao i Upravi kluba po pitanju ciljeva sportskih rezultata koji i dalje ostaju isti: osvajanje domaćeg prvenstva, osvajanje Kupa i prolazak skupine europskih natjecanja", naveli su iz Dinama.

Govorilo se i o novom Statutu klubu, što je svakako zanimljiva vijest za navijače Dinama.

"Izvršni odbor raspravljao je o prijedlogu novog Statuta kojeg je izradila radna grupa, a o kojem su članovi IO davali svoja mišljenja i sugestije. Odlučeno je da će članovi IO u sljedećih nekoliko tjedana usuglasiti konačni tekst Statuta koji će biti upućen na prihvaćanje Skupštini. Jednoglasno je odlučeno da će konačni tekst Statuta biti pripremljen u skladu sa smjernicama radne skupine u smjeru modernijeg Statuta otvorenog prema participaciji članstva u tijelima kluba".

Jakirović je u Dinamo stigao iz Rijeke, a upravo u narednom kolu Dinamo gostuje kod ovog tima.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sigurno da bivšeg trenera Zrinjskog čeka paklen doček, ali svjestan je toga. Dinamo i nema prava na kiks, te i u navedenom meču mora jurišati na tri boda.

Trenutno Rijeka i Hajduk imaju po 27 bodova, a Dinamo 23, ali i utakmicu manje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.