GNK Dinamo Zagreb čeka pakao: Stigla je vijest koju Hrvatska (ni)je očekivala
Foto: Damir Skomrlj / Cropix

Rujevica rasprodana

GNK Dinamo Zagreb čeka pakao: Stigla je vijest koju Hrvatska (ni)je očekivala

Eldar Ganibegović

Stanje u HNL izuzetno napeto. Rijeka i Hajduk imaju po 27 bodova, a četiri manje uz meč manje ima Dinamo. S 22 iz sjene se prikrada i Gorica. Idealni su to bili preduslovi za dočekati vijest koja je upravo ozvaničena.

U okviru 15. kola HNL za šest dana, 12. novembra 2023. godine, na Rujevici će se sastati Rijeka i GNK Dinamo Zagreb.

Biti će to derbi koji neće ništa direktno odlučiti kada je borba za titulu prvaka u pitanju, no sigurno da hoće imati velikog utjecaja. Ne toliko bodovno, koliko psihološki.

Sve će se pomno pratiti i u Dalmaciji s obzirom na to da je i Hajduk u ozbiljnoj igri za titulu.

Zbog svega toga, donekle i očekivano je bilo da Rujevica bude rasprodana. To je upravo objavio hrvatski profesor Tomislav Globan.

"Rasprodana Rujevica, rasprodan Opus, Poljud rasprodan više puta ove sezone, čak je i Gradski stadion u VG bio rasprodan pred koju sedmicu. 

Oglasi

Iako kvalitetom HNL pamti puno bolje dane, to nije primaran motiv koji dovlači gledatelje na stadione. Izjednačenost i neizvjesnost jest", objavio je pomenuti profesor. 

Nema sumnje da se paklen doček sprema i bh. stručnjaku Sergeju Jakiroviću koji je nešto ranije dan nakon što je vodio Rijeku u utakmici digao sidro i otišao voditi GNK Dinamo Zagreb.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Utakmica počinje u 19 sati, dakle u noćnom terminu, što će sigurno dodatno pozitivno utjecati na to da atmosfera na tribinama bude fenomenalna. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
JAKIRE IZDRZI 12.11.! IDEMO RIJEKO FF
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti