Katalonci poveli sa 1:0

Spektakularna akcija Barcelone, Joao Felix ušao s loptom u gol, pa čudnom reakcijom sve zbunio

Endin Čaušević

Valencia i Barcelona igraju na Mestalli derbi 17. kola španske La Lige, a gosti su uspjeli da dođu do prednosti.

U prvom poluvremenu nismo vidjeli previše prilika iako je Barcelona imala incijativu i pokušavala da dođe do gola, ali se Valencia uspjela odbraniti.

No, u drugom poluvremenu Katalonci kao da su ubacili u veću brzinu, a to je odmah dalo željeli rezultat.

Barcelona je u 55. minuti uspjela da dođe do prednosti, a pogodak za 1:0 postigao je portugalski reprezentativac Joao Felix.

Katalonci su odigrali spektakularnu akciju i ušetali se u gol Šišmiša. Asistenciju je upisao Raphinha, a Felix je loptu poslao i mrežu i nakon toga sve zbunio svojom reakcijom.

Portugalac je ušetao s loptom u gol i ostao tu da stoji i nije se radovao što su mnogi protumačili da je pomoćni sudija signalizirao ofsajd, ali to nije bio slučaj.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ni Raphinha se nije pretjerano radovao što je također bio "sumnjivo", ali sudije se nisu oglašavale i to je bilo 1:0 za Barcelonu.

Sjajnu akciju Barcelone, gol i čudnu reakciju Felixa možete pogledati na OVOM LINKU.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.