Derbi 18. kola Premijer lige

Emir Spahić prati meč Zrinjskog i Sarajeva, zanimljiva scena na tribini gdje su Ultrasi

Endin Čaušević, foto: Admin Čaušević

Zrinjski i Sarajevo igraju u Mostaru utakmicu 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Na meču se nalazi i nekadašnji bh. reprezentativac Emir Spahić, a također zanimljive scene zabilježene su i na tribini "Stajanje".

Utakmicom u Mostaru između Zrinjskog i Sarajeva spušta se zavjesa na jesenji dio prvenstva Premijer lige BiH, te je sigurno da nas očekuje itekako zanimljiv okršaj.

Meč starih rivala počeo je u 18 sati, a gost na derbiju Zrinjskog i Sarajeva i nekadašnji reprezentativac naše zemlje Emir Spahić.

Spahić je bio u ugodnom razgovoru sa Ivanom Beusom i Mariom Ivankovićem pred početak večerašnje utakmice, te će s tribine stadiona u Mostaru pratiti okršaj Zrinjskog i Sarajeva.

   Emir Spahić u društvu Marija Ivankovića i Ivan Beusa pred okršaj Zrinjskog i Sarajeva

Također, zanimljive scene zabilježene su i na tribini "Stajanje" gdje su oni najvatreniji navijači Zrinjskog.

Ova tribina je ispunjena skoro do posljednjeg mjesta, te su se navijači Zrinjskog odlučili u stilu oprostiti od iste.

Naime, ovo je oproštajna utakmica Ultrasa na toj tribini na kojoj su bili već godinama jer će ista biti rekonstruisana i nakon toga u potpuno novom sjaju.

   Tribinu "Stajanje" večeras su Ultrasi ispunili skoro do posljednjeg mjesta

Inače, poznati su i sastavi večerašnje utakmice, te su Ivanković i Simon Rožman poslali na teren trenutno najbolje što imaju na raspolaganju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

HŠK Zrinjski: Marić, Ćorluka, Zlomislić, Sabljić, Kiš, Radić, Malekinušić, Ivančić, Memija, Senić, Bilbija.

FK Sarajevo: Rogić, Duraković, Renan, Hasić, Julardžija, Beganović, Aničić, Anđušić, Đuričković, Buljubašić. Mustafić.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.