Objavio video na Twitteru

Igrao FC 24 i nije mogao da vjeruje šta radi Luka Modrić, odmah je kontaktirao EA Sports

Endin Čaušević

EA Sports prije nekoliko mjeseci pustio je u prodaju novo izdanje igrice FIFA koja je dobila novo ime - FC 24. Međutim, mnogi se žale na propuste koje je napravila ova kompanija, a u centru pažnje trenutno je nevjerovatan video ove igrica u kojem je hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Američka kompanija prethodnih godina preuzela je primat od japanskog Konamija kada su u pitanju fudbalske igrice, a legendarna FIFA dobila je novo ime od izdanja koje je trenutno u centru pažnje.

EA Sports je prije nekoliko mjeseci u prodaju pustio FC 24 što je novo ime za legendarnu igricu FIFA-u, no igrači nisu previše oduševljeni.

Mnogi su se odmah počeli žaliti na greške koje se nalaze na ovoj igrici, a prije svega to se odnosi na bugove tokom same utakmice.

Igrači u pojedinim momentima ničim izazvani počnu izvoditi čudne poteze, a iako EA Sports radi na tome da pokuša ukloniti takve greške čini se da im ne ide baš najbolje.

To je pokazao i video koji je trenutno hit na društvenim mrežama, a objavio ga je jedan od igrača FC 24.

Na ovom videu u centru pažnje nalazi se Luka Modrić jer je korisnik igrice snimio čudne pokrete hrvatskog fudbalera, te još jednog igrača u utakmici koju je igrao.

Oni su ničim izazvali počeli da mašu rukama i plešu dok je meč još uvijek bio u toku, te je ovaj igrač uspio sve to da snimi i video je objavio na Twitteru, te je označio i EA Sports jer mu nije bilo jasno u čemu je problem.

"Šta se dešava?", pitao je zbunjeni igrač uz video Modrića koji je mnoge nasmijao.

Iz EA Sportsa obično odgovaraju na takve objave i poručuju da će dati sve od sebe da riješe problem, ali iz američke kompanije na ovaj video još uvijek se nisu oglasili.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.