Vini izveo spektakl

Luka Modrić ponosno gleda s klupe na teren: Njegovo savršenstvo izveo je drugi čovjek

Midhat Šljivak

Real Madrid razbija Gironu u derbiju 24. kola La Lige. Na poluvremenu je rezultat 2:0, a blista Vinicius Junior koji je upisao gol i asistenciju u stilu Luke Modrića.

Girona nije nivo Real Madrida bez obzira što je u vrhu tabele i u borbi za titulu. To je jasno nakon prvog dijela utakmice na Santiago Bernabeu.

Kraljevi razbijaju katalonski tim. Rezultat je 2:0, a glavna priča je fenomenalni Vinicius Junior koji je postigao gol, te je upisao asistenciju.

Brazilac je u šestoj minuti postigao gol za 1:0. Prekrasno je pogodio sa distance, no asistencija koju je uputio za gol Judea Bellinghama u 35. minuti je nešto posebno.

On je, u stilu Luke Modrića, vanjskim dijelom kopačke fenomenalno pronašao Judea Bellinghama, a Englez zabija za 2:0.

Luka Modrić definitivno može biti ponosan na svog učenika. Ovo je bila perfekcija od dodavanja.

Čuvena trivela je specijalnost Luke Modrića. Koristi je u svakom meču, a imao je zaista pravih čuda u dodavanjima, baš kao što je to slučaj s ovim Viniciusovim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Brazilski fudbaler upisao je večeras svoj sedmi gol i treću asistenciju u 15. nastupu u La Ligi ove sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.