Sa ranijeg duela Širokog Brijega i Sarajeva

Program počinje u petak u Modriči

Poznati svi termini utakmica 19. kola Wwin lige naše zemlje

Samir Mlaćo

Danas se igraju preostale utakmice osmine finala Kupa naše zemlje, a već narednog vikenda počinje drugi dio sezone u prvenstvu Wwin lige naše zemlje.

Tačnije, program počinje u petak u Modriči, a završava u nedjelju u Banjoj Luci.

Sloga iz Doboja će u Modriči ugostiti FK Velež u petak u 18 sati, a u subotu su na programu tri meča.

Igman i GOŠK igraju u derbiju za opstanak u ligi u Konjicu sa početkom u 13 sati, dok u istom terminu na Mokrom Docu igraju Posušje i Zvijezda 09.

Od 16 sati pravi spektakl na Grbavici. FK Željezničar će prve bodove u nastavku sezone tražiti protiv aktuelnog prvaka Zrinjskog, a Plemići se nadaju da mogu odbraniti naslov prvaka i nemaju pravo na kiks u glavnom bh. gradu.

U nedjelju su na programu dvije utakmice. FK Sarajevo od 13 sati na Koševu dočekuje Široki Brijeg, dok 19. kolo zatvaraju Borac i Tuzla City susretom u Banjoj Luci od 17:30 sati.

Podsjetimo, u Kupu BiH prolaze dalje osigurali su već FK Velež, HŠK Posušje, HŠK Zrinjski i NK Jedinstvo, a danas su na programu preostale utakmice.

Stupčanica dočekuje Široki Brijeg, Sloga Doboj Igman, a Borac Zvijezdu 09. Od 13 sati na Tušnju igraju FK Sloboda i FK Sarajevo.

Parove četvrtine finala Kupa naše zemlje saznat ćemo u utorak u prostorijama NS BiH.

Raspored 19. kola Wwin lige naše zemlje:

Petak (16.02.)

FK Sloga Doboj - FK Velež

Subota (17.02.)

HŠK Posušje - FK Zvijezda 09

FK Igman - NK GOŠK

FK Željezničar - HŠK Zrinjski

Nedjelja (18.02.)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sarajevo - NK Široki Brijeg

FK Borac - FK Tuzla City

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.