Maksimir skoro rasprodan za meč Dinamo - Betis. Foto: Pixsell

Dinamo dočekuje Betis

Sutra će Maksimir da gori - Ovo je jasan dokaz!

Eldar Ganibegović

Sutra će se u Zagrebu igrati velika utakmica. Dinamo igra veliku utakmicu, a nema sumnje da će Maksimir da gori. 

U revanš utakmici 1/16 finala Konferencijske lige sutra se na Maksimiru sastaju GNK Dinamo Zagreb i španski Real Betis.

Pogotkom Brune Petkovića izabranici bh. stručnjaka Sergeja Jakirovića slavili su u prvoj utakmici i sutra imaju realne izglede da prođu dalje u osminu finala.

GNK Dinamo Zagreb imat će veliku podršku

Maksimir će da gori sutra. U to nema sumnje, a to dokazuju podaci i na stranici preko koje se kupuju ulaznice.

Kako se može primijetiti, Maksimir je rasprodan. Ustvari, GNK Dinamo je otvorio i dio južne tribine koja je rezervistana za goste i samo se još tu može naći pokoja ulaznica.

Plavom bojom označena su jedina dva dostupna sektora.

Utakmica se igra sutra od 18:45 sati, pa ćemo oko 20:30 ili nešto nakon 21 sat znati ko prolazi dalje, u slučaju da budu produžeci.

Betis je po kladionicama blagi favorit, no Dinamo je pokazao i u Španiji da ima načina pobijediti ovakvog protivnika. Sutra još u meč ulazi s prednošću 1:0 i s 12. igračem - navijačima. 

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

U petak, 23. februara, biti će održan žrijeb osmine finala gdje će se pridružiti osam ekipa koje su bile prve u grupnoj fazi.

Potencijalni protivnici Dinama u osmini finala, ako prođe, tako su Lille, Maccabi Tel Aviv, Viktoria Plzen, Club Brugge, Aston Villa, Fiorentina, PAOK i Fenerbahce.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.