Nije samo Dinamo u problemu - I Betis ima ogroman problem, ali Pellegrini vjeruje u prolaz
FOTO: EPA

Dao je zanimljivu izjavu pred utakmicu na Maksimiru

Nije samo Dinamo u problemu - I Betis ima ogroman problem, ali Pellegrini vjeruje u prolaz

E. Oštraković

Fudbaleri Dinama napravili su veliko iznenađenje pobjedom protiv Betisa u gostima, ali naravno ključnih devedeset minuta u ovom dvomeču je pred njima.

Trener Betisa, Manuel Pellegrini, rekao je da će njegova ekipa od prve minute krenuti po pobjedu protiv Dinama i da se nada boljoj realizaciji jer u posljednje dvije utakmice njegova ekiap nije postigla gol.

Nakon loše utakmice protiv Dinama, igrači Betisa su u prije dva dana pred svojom publikom odigrali "mršavih" 0:0 portiv Alavesa.

"Igrali smo dosta bolje neko protiv Dinama. Tu nismo imali intenziteta. Protiv Alavesa je bilo dobro, ali nismo šanse pretvorili u gol", rekao je Pellegrini.

Iako nije ostvario pobjedu Pellegrini je bio zadovoljan igrom svoje ekipe.

Oglasi

"Sada teško pobjeđujemo kod kuće, a u prvom dijelu sezone je bilo suprtono. Postoji razlog, ali teško ga je naći".

Pellegrini u Zagrebu dosta očekuje od Bakambua koji je debitovao protiv Alavesa.

"On nam može donijeti mnogo novih stvari, zato smo ga i doveli", rekao je Pellegrini, te je nastavio:

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

"Želimo uzvratiti Dinamu za poraz. Bit će to teška utakmica, ali razlika je samo jedan gol. Moramo stvoriti više prilika nego u Sevilli, ali ih moramo i zabiti". Od prve minute idemo po preokret negativnog rezultata".

Utakmicu na Maksimiru propustit će Isco, a to su sigurno sjajne vijesti za sve u Dinamu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi