Sve nakon žrijeba Konferencijske lige

Pred duele Dinamo - PAOK Grci se raspisali o Modriću, nisu ostali imuni na veliku vijest!

Admin Čaušević

Nakon Hajduka u ovoj sezoni i Dinamo će igrati protiv PAOK-a. Grci su eliminisali Splićane, a isto će nastojati i sa Zagrepčnima u osmini finala Konferencijske lige koji su napravili iznenađenje te eliminisali slani Betis.  

U petak su hrvatski mediji poput 24 sata i Indexa donijeli veliku vijest o Luki Modriću te su najavili mogući povratak legendarnog Hrvata na Maksimir.

Ta zaista velika vijest je brzo stigla i do grčkih medija. Tako Gazzetta piše Dinamo pritišće Modrića da se vrati.

Navodno je predsjednik Dinama, Mirko Barišić, nazvao Modrića te obavio razgovor s njim oko povratka u najsupješniji hrvatski klub.

Sam Modrić nije rekao "ne" povaratku u dres Modrih, ali daleko od toga da je donio konačnuo odluku po pitanju svoje karijere.

Eventualni povratak na Maksimir je i dalje jedna od opcija, međutim teško da će išta biti poznato prije nego što se završi Evropsko prvenstvo.

Podsjećanja radi, prije nekoliko dana se pojavila i vijest da je Carlo Ancelotti ponudio Modriću mjesto u stručnom štabu, ali je to Hrvat odbio.

Neke informacije govore da osvajač Zlatne lopte želi igrati još najmanje dvije sezone i da mu odlazak u penziju još uvijek nije opcija.

U slučaju da se nakon 15-ak godina vrati u Dinamo, njegov dolazak bi sigurno izazvao nevjerovatnu erupciju te digao Zagreb, ali i sve navijače Modrih na noge. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Inače, prvi meč između Dinama i PAOK-a igrat će se 7. marta na Maksimiru, a revanš susret je na programu sedam dana kasnije na Tumbi.

Sa sada je sigurno da navijači Modrih neće putovati u Grčku, dok će konačnu odluku o prisustvu pristalica PAOK-a na Maksimiru donijeti hrvatska policija, barem tako pišu Grci.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.