Prva fotografija koju je objavio klub iz Konjica

Pervan ipaka nećemo gledati u drugom dijelu sezone Premijer lige

Igman predstavio novajliju, ali on ne može potpisati: Objave na stranici kluba više nema · Saznajemo

Samir Mlaćo

Igman iz Konjica je u subotu upisao tri vrijedna boda protiv Širokog Brijega, ali i ostao bez pojačanja koje su nedavno predstavili.

Igman iz Konjica je u subotu upisao tri vrijedna boda protiv Širokog Brijega, ali i ostao bez pojačanja koje su nedavno predstavili.

Naime, u Konjic je stigao Marko Pervan i brzo je predstavljen, no kako saznajemo iz izvora bliskih Igmanu on neće u drugom dijelu sezone nositi dres ovog kluba.

Pervan nije ni registrovan u COMET-u NS BiH, a razlog je taj što nije imao slobodno papire dok je trajao prelazni rok u Premijer ligi naše zemlje.

"Ovaj 27-godišnji vezni fudbaler u naše redove stiže iz AS FC Buzau, a boje Igmana branit će do ljeta 2024. godine

Marko, dobrodošao u crveno-bijelu prodicu", napisali su iz Igmana prije sedam dana.

Činilo se tada da je sve završeno, ali zatim su nastali problemi. Pervan ne može biti registrovan i on više nije u trenažnom procesu sa ekipom.

Iz Igmana su reagovali tako da su objavu izbrisali sa zvanične facebook stranice, te istu sada nije moguće pronaći.

Pervan je u karijeri nosio dres Šibenika, Splita, Osijeka, Botev Plovdiva, Korone Kielce.. U Bosni i Hercegovini igrao je za Široki Brijeg, Leotar i Slobodu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije njega potpisao je bivši član Tuzle City Belmin Mešinović, a on je već nastupao u pobjedi protiv Širokog Brijega (1:0).

U narednom kolu Igman gostuje kod FK Sarajevo, te ga do kraja sezone očekuje borba za opstanak. Ipak, tri boda protiv Širokog Brijega dobro će doći za samopouzdanje nogometaša u nastavku sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.