Poznati sastavi za utakmice u Tuzli i Konjicu
Biće uzbudljivo na Tušnju

21. kolo Wwin lige naše zemlje

Poznati sastavi za utakmice u Tuzli i Konjicu

Samir Mlaćo

Od 13 sati počinje 21. kolo Wwin lige naše zemlje.

Snage će u Tuzli odmjeriti Tuzla City i Zvijezda 09, dok u Konjicu igraju Igman i Široki Brijeg.

Veoma važni mečevi za navedene timove, a sada su poznati i sastavi timova.

FK Tuzla City je u krizi rezultata, dok je Zvijezda 09 ohrabrena pobjedom nad FK Sarajevo stigla na Tušanj. Zanimljivo da Slavko Petrović ni danas neće biti na klupi premijerligaša iz Tuzle, jer potrebna papirologija nije završena.

Da li će se to desiti do kraja sezone ostaje da se vidi, a danas će zvanično ulogu glavnog trenera ponovo imati Samir Adanalić.

FK Tuzla City: Lolić, Nikić, Bihorac, Delimeđac, Šukilović, Nukić, Mehanović, Pantelić, Karjašević, Osmić, Kobiljar.

Oglasi

FK Zvijezda 09: Damjanović, Ristanović, Savić, Malić, Ostojić, Karaklajić, Saliman, Ponjević, Šapić, Vukoja, Maksimović.

Igman je također loše krenuo u drugi dio sezone. Dva poraza u prvenstvu donijela su tešku situaciju, pa su danas bodovi imperativ.

Široki igra veoma dobro, savladao je Sarajevo, a zatim Željezničar. Izabranici Dine Skendera i danas se nadaju bodovima, te bi se tako uključili u borbu za Evropu.

Treneri Mulalić i Skender odredili su početne postave:

FK Igman Konjic: Ćeman, Mešinović, Bešagić, Velić, Hebibović, Brekalo, Đorić, Dupovac, Bajrić, Janketić, Ramić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Široki Brijeg: Bender, Pranjić, Prusina, Mašić, Bagarić, Marin, Lukić, Mamić, Matić, Ćavar, Kuprešak.

Danas od 16 sati igraju u Modriči Sloga Doboj i HŠK Zrinjski. Sutra su na programu dva meča, a zatim kolo u ponedjeljak zatvaraju FK Borac i NK GOŠK Gabela.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi